تحریکات در میان دانشجویان ایرانی!/آشتی مطبوعات با نخست وزیر!/شایعات درباره انحلال سازمان برنامه/چهارده نفر به درجات عالی نائل می شوند!/به خاطر ناراحت شدن زعمای قوم حرف نزنیم؟!/شهرداری ورشکسته!/ارزی که بابت خرید چای از کشور خارج می شود!
24 شهریور ماه 1340
24 شهريور 1396 ساعت 16:12
تحریکات در میان دانشجویان ایرانی!/آشتی مطبوعات با نخست وزیر!/شایعات درباره انحلال سازمان برنامه/چهارده نفر به درجات عالی نائل می شوند!/به خاطر ناراحت شدن زعمای قوم حرف نزنیم؟!/شهرداری ورشکسته!/ارزی که بابت خرید چای از کشور خارج می شود!
تحریکات در میان دانشجویان ایرانی!
«تهران مصور» نوشت: در این هفته دانشجویان ایرانی مقیم اروپا نسبت به تصمیم اخیر دولت درباره احضار دانشجویانی که با استفاده از گذرنامه تحصیلی به عیاشی مشغول هستند دست به تظاهرات زدند.
از روز دوشنبه این هفته عده ای از دانشجویان ایرانی مقیم آلمان به سفارت ایران در کلن رفته و به زور وارد اطاق دبیر اول سفارت و وابسته مطبوعاتی می شوند و خساراتی وارد می آورند.
گفته شد قسمتی از این جریانات بنا به تحریک یکی از سرپرست های سابق بوده و همچنین برادران قشقایی با کمک دکتر کشاورز و چند نفر از سران فراری حزب منحله توده در این تحریکات دست دارند.
در حال حاضر کانون تحریکات علیه ایران آلمان می باشد که با بودجه ای که از طرف یکی از سفارتخانه های بلوک کمونیست در اختیار او قرار دارد، مخارج این تحریکات تامین می شود.
آشتی مطبوعات با نخست وزیر!
«تهران مصور» نوشت: در ضیافت شام عصر دوشنبه که نخست وزیر با اعضای کانون روزنامه نگاران داد، پس از مطالبی که طرفین عنوان کردند بار دیگر بین مدیران روزنامه ها و مجلات عضو کانون با نخست وزیر آشتی برقرار شد.
در این ضیافت مدیران 14 روزنامه و مجله معروف تهران که عضو کانون روزنامه نگاران هستند، شرکت داشتند و مدت دو ساعت و نیم مسائل مهم مملکتی مورد بحث قرار گرفت و نخست وزیر درباره این مسائل اطلاعاتی به روزنامه نگاران داد.
شایعات درباره انحلال سازمان برنامه
«تهران مصور» نوشت: در این هفته بار دیگر شایعه انحلال یا تجزیه سازمان برنامه قوت گرفت.
گفته می شود مطالعاتی در جریان است که سازمان برنامه به یک دفتر فنی مبدل شده و قسمت های اجرایی آن به وزارتخانه های کشاورزی، صنایع و معادن و بهداری و... محول گردد.
چهارده نفر به درجات عالی نائل می شوند!
گفته می شود در ترفیعات مهرماه سال جاری 14 نفر از امرای ارتش به درجات عالی نائل می شوند. این چهارده نفر در مرتبه اول از نیروی زمینی و بعد نیروی هوایی و شهربانی و ژاندارمری انتخاب شده اند.
احتمال زیاد می رود دو نفر از روسای سازمان های انتظامی که درجه سرلشکری دارند به درجه سپهبدی نائل شوند و همچنین ارتقای دو سرتیپ به درجه سرلشکری قطعی به نظر می رسد.
به خاطر ناراحت شدن زعمای قوم حرف نزنیم؟!
علی خیامی، دانشجوی دانشکده ادبیات، در نوشتاری انتقادی تاکید کرد: آیا اگر اصولی فکر کنیم، این صحیح است که تنها به خاطر ناراحت شدن زعمای قوم و جریحه دار شدن عواطف خودکامگی شان دم دهان ها را مهر کرد و با کمال بردباری و خونسردی شاهد اعمالی بود که روز به روز بر دردهای درمان ناپذیر این اجتماع می افزاید و متضمن هیچ گونه پیشرفت و تکاملی نیست؟ به نظر من که صحیح نمی آید تا عقیده شما چه باشد.
مینا سهی، دانشجوی سال دوم ادبیات، نیز در نوشتاری تاکید کرد: در کشورهای مترقی جهان، دانشجویان همیشه و همه جا پیشقدم بوده و بعضی اوقات رهبری افراد دیگر را نیز به عهده داشته اند؛ پس با ملاحظه وضع کشور و مقایسه با کشورهای مترقی جهان این نتیجه حاصل می شود که دانشجویان نه تنها حق شرکت در سیاست را دارند، بلکه وظیفه دارند حتما از این حق خود استفاده کنند و چون هیچ مقامی نمی تواند دانشجو را از این حق محروم کند، واجب است که بدون این که اختلافی در امور مملکت پدید آید دانشجویان مستقیما و با اراده استوار در حل مشکلات مملکتی به اولیای امور مملکت کمک نموده و به افرادی که در قیافه های حق بجانب می خواهند دانشجویان را تصاحب کرده و افکار آن ها را محدود نمایند بفهمانند که دانشجو هیچ وقت فریب عده ای مزدور دوست نما را نخواهد خورد.
شهرداری ورشکسته!
«تهران مصور» در گزارشی نوشت: با وجود کوشش های فراوانی که برای حل مشکل شهرداری به عمل آمده و می آید و کوشش دکتر نصر، شهردار تهران، و فعالیت های مدام و شبانه روزی احمد نفیسی، معاون شهرداری، معذلک شهرداری به علل مشکلات فراوان نتوانسته است خواسته های مردم را پاسخ دهد.
پیش از آن که ناصر ذوالفقاری به سمت شهردار تهران منصوب گردد، حد متوسط درآمد ماهیانه شهرداری 60 میلیون ریال بوده است و درآمد سال 1337 شهرداری جمعا بالغ بر 760 میلیون گردید، ولی در ظرف یک سال و اندی که ذوالفقاری متصدی شهرداری بود، در حدود 1560 میلیون ریال وصول شد و حد متوسط درآمد ماهیانه در حدود 130 میلیون ریال بوده است. بودجه ای که ذوالفقاری برای سال 1340 تنظیم کرد 1600 میلیون بود که در ظرف 9 ماه تصدی نامبرده، در حدود همین مبلغ وصول گردید. روزی که ذوالفقاری از شهرداری رفت از 1260 میلیون ریال قروض قبلی در حدود 460 میلیون ریال پرداخت شده بود و فقط 800 میلیون ریال باقی مانده بود. اخیرا به طوری که اطلاع حاصل شده این بدهی بالغ بر 1450 میلیون ریال گردیده و حد متوسط درآمد بهمان 60 میلیون ریال تقلیل یافته است!
در هفته جاری شریفی، مدیرکل درآمد شهرداری، گفت: قرار است بانک ملی درحدود 400 میلیون ریال دیگر به شهرداری تهران وام بدهد تا این مبلغ زیر نظر کمیسیون مخصوصی بین طلبکاران تقسیم گردد.
ارزی که بابت خرید چای از کشور خارج می شود!
«تهران مصور» نوشت: صرفنظر از اجناس لوکس، چای نیز در بیرون کردن ارز کشور رل عمده ای به عهده دارد؛ زیرا اکثریت قریب به اتفاق مردم چای مصرف می کنند و زمین های وسیع چایکاری ایران کفاف این مصرف را نمی دهد.
در حال حاضر همه ساله در حدود 200 میلیون تومان ارز بابت خرید چای خارجه از مملکت خارج می گردد و به اوضاع اقتصادی ایران لطمه بزرگی می زند.
در حال حاضر 19 هزار و 200 هکتار زمین در شمال زیر کشت چای می باشد و 108 کارخانه برای مهیا ساختن چای مورد نیاز کشور آماده کار است که 8 کارخانه دولتی و 52 کارخانه در اجاره دولت است و بقیه کارخانه ها به طور آزاد کار می کنند و با اقداماتی که صورت گرفته ظرف سه تا پنج سال آینده امید می رود که کشور از چای خارجه بی نیاز شود و چای داخله به طور کلی جای چای خارجی را که تجار وارد می کردند و می کنند بگیرد.
در سال جاری پیش بینی می شد که محصول چای ایران به 10 هزار تن برسد و ده هزار تن نیز تجار وارد می کنند که با توافق تجار قرار شده است که بازرگانان واردکننده چای، معادل صد در صد چای داخله خریداری کنند و با 70 درصد چای خارجه مخلوط کنند و 30 درصد بقیه را به طور جداگانه در اختیار مصرف کننده بگذارند.
کد مطلب: 4951