مذاکرات ایران و شوروی ادامه دارد/استادان دانشگاه در این صورت می توانند کار سیاسی کنند!/قاچاق دیپلماتیک ویسکی!/گودهای جنوب تهران به دریاچه، جنگل و پارک تبدیل می شوند/نبرد در اعماق!/ارقام سرسامآور/ نبرد از کجا شروع شد
مذاکرات ایران و شوروی ادامه دارد
اسدالله علم نخست وزیر دیشب طی مصاحبه ای اعلام کرد مذاکرات ایران و شوروی درباره ساختمان سد بر روی رودخانههای مرزی ادامه دارد، شوروی همچنین پیشنهاداتی برای ساختمان سیلو در ایران تسلیم دولت کرد.
وی در عین حال گزارش روزنامه تهران جورنال را در مورد ملاقات خود با «ماسی» رئیس میسیون کمکهای آمریکا در ایران تایید کرد.
وی گفت: مسئله ازدیاد کمک آمریکا به ایران و چگونگی تحویل گندم به ایران و ساختمان بندر عباس و اجرای طرحهای خانه سازی دولت مورد مذاکره قرار گرفتند.
اسدالله علم همچنین شایعه مبنی بر پیشنهاد شوروی برای ساختن و تاسیس کارخانه ذوب آهن در ایران را جدا تکذیب نمود و اضافه کرد دولت اخیرا از شوروی پیشنهاداتی درباره ساختن سیلو دریافت کرده است.
استادان دانشگاه در این صورت می توانند کار سیاسی کنند!
به موجب تغییرات جدید لایحه فولتایم در شورای دانشگاه استادان دانشگاه در صورت عدم قبول فولتایم میتوانند به امور سیاسی اشتغال ورزند، اعضای کادر آموزشی دانشگاه نیز می توانند از تمام وقت به غیر تمام وقت تبدیل شوند.
330 میلیون ریال اعتبار اجرای فولتایم به دانشگاه تهران حواله شد، کرسی استادی نیز مجددا در تغییرات جدید برقرار شد.
قاچاق دیپلماتیک ویسکی!
امروز کسب اطلاع شد که ضمن تحقیقات مفصل بازپرس دادسرای تهران در پرونده قاچاق مشروب و ویسکی خارجی که از چندی قبل گروع گردیده، نماینده یک حق العمل کاری و انباردار توشه راه آهن با صدور قرار بازداشت شدند.
در این پرونده مشخص شده است 60 صندوق ویسکی قاچاق به نام سفارت رومانی از گمرک مرخص شده است، قاچاقچیان مهر سفارت رومانی و امضای بعضی از مسئولین سفارتخانه را جعل کرده بودند.
گودهای جنوب تهران به دریاچه، جنگل و پارک تبدیل می شوند
به موجب طرح تبدیل وضع گودها که در دستور کار دولت است گودهای جنوب تهران به دریاچه، جنگل و پارک تبدیل می شوند.
بر اساس این گزارش شهرداری برای گود نشینها، خوش نشینها و آلونک نشینها خانه می سازد.
نبرد در اعماق!
«روزنامه اطلاعات» در یادداشتی نوشت: یک مبارزه مخفی ولی بسیار سخت بین صنایع جوان ایران و رقیبان خارجی آنها در گرفته است از این مبارزه پنهانی و بی صدا نامه کارخانه ایران جنرال استیل به وزارت بازرگانی پرده برداشت این مبارزه برای چیست و مردم و دولت در گیر و دار نبرد صنایع داخلی و خارجی چه تکلیفی به عهده دارند آیا باید تماشاگر صحنه باشند؟
هدف رقیبان خارجی در مبارزه با محصولات صنایع ایرانی در همه رشتهها جریان دارد این یک نبرد دامنه دار بر سر منافع کمپانیهای خارجی است ولی شدت نبرد در صنایع جوان فلزی و بخصوص وضوح نبرد در مبارزه بین صنعت یخچال سازی ایران و کمپانیهای خارجی دیده می شود.
ارقام سرسامآور
فقط طی سال گذشته ۲۸ هزار یخچال خارجی به اندازههای مختلف، وارد کشور شده است و این رقم را اگر طی سه سال گذشته در نظر بگیرید متوجه می شوید به ترتیب بین 25 تا ۳۰ هزار دستگاه یخچال هر سال مصرف شده است.
اگر حد متوسط قیمت را برای هر یخچال 25 هزار ریال در نظر بگیریم هرسال میلیونها تومان پول از کشور ما خارج شده است و اگر معدل متوسط سه ساله را بین تعداد یخچال به حساب بیاوریم طی سه سال اخیر معادل میلیاردها ریال ارز از کشور خارج گردیده است.
مبارزه ای که هم اکنون به طور پنهانی و بی صدا در جریان است طبق ارقام و آماری که به استحضار رسید فقط در مورد یک قلم کالا یعنی یخچال است حالا اگر ضریب همین مبلغ را در صنایع دیگر در نظر بگیرید خواهید دید که اهمیت این مبارزه تا چه پایه است و در سرنوشت کشور ما چه نقش مهمی دارد تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
نبرد از کجا شروع شد
تا دوسال پیش کمپانیهای یخچال سازی خارجی در ایران هیچ نگرانی نداشتند کشور ما بازار و نمایشگاه ۳۲ مارک یخچال از کشورهای مختلف جهانی بود ولی با عرضه شدن اولین یخچال ساخت ایران یعنی جنرال استیل محصول کارخانجات پارس و آمریکا و امتحان خوبی که در بازار ایران داد وضع تثبیت شده کمپانیهای خارجی را در بازار ایران متزلزل کرد.
در اقتصاد تنها مرغوب بودن نمی تواند دلیل بقای یک موسسه صنعتی باشد مخصوصا در کشوری که صنایع جوان آن در حال رشد و توسعه است و اگر قرار باشد از صنایع درحال رشد و توسعه حمایت کافی نشود سرنوشت صنایع ما نا معلوم خواهد بود زیرا تنها دریافت سود بازرگانی نمی تواند عامل رشد یک صنعت جدید باشد.
