وضع دانشگاه عجیب و آشفته است/استادان مسئول این وضعیت هستند/برای نشان دادن فعالیت خودشان دانشگاههای خیالی تاسیس کردند!
وضع دانشگاه عجیب و آشفته است
دکتر محمدحسین میمندینژاد، استاد دانشگاه، در گفتوگویی با مجله «تهرانمصور» اظهار داشت: محیط دانشگاه ایران وضع عجیب و آشفتهای دارد که با هیچ دانشگاهی در جهان قابل مقایسه نیست.
عدهای از استادان ما همه نوع کاری میکنند جز تدریس. شرمآور است اگر بگویم از سال 1314 که دانشگاه ما تاسیس شد تا امروز، ما هیچ کار علمی نکردهایم. در همین مدت بر اثر تفحصات علمی دانشگاههای جهان، دهها ماه مصنوعی به دور زمین به حرکت درآمد، چهار فضانورد روسی و آمریکایی به دور زمین پرواز کردند، موشکهای کیهاننورد به طرف مریخ و زهره در حرکتاند، درحالیکه دانشمندان ما حتی یک کار کوچک و حتی بسیار کوچک علمی نکردهاند.
بعد از انقلاب مشروطیت، بازار تهران مرکز سیاست و ایجاد حوادث بود؛ اکنون دانشگاه ما جایگزین بازار شده و برای پیش بردن منویات دشمنان فرهنگ و دانش، دانشجویان آلت دست میشوند.
استادان مسئول این وضعیت هستند
وی گفت: من با کمال صراحت و بدون ترس و واهمه میگویم فقط استادان مسئول حوادث دانشگاه هستند؛ دانشجویان ما همه از زبدهترین افراد این مملکتاند. در سال 12 هزار دانشجو در کنکور دانشکدهها شرکت میکنند. از بین این عده لااقل 8 هزار نفر دارای استعداد عالی هستند، ولی به علت سختگیری که در امتحانات میشود فقط دو هزار نفرشان قبول میشوند؛ بنابراین دو هزار نفر از زبدهترین، شایستهترین و بااستعدادترین جوانان میهن ما هستند.
اینها میخواهند درس بخوانند، کار علمی کنند، در لابراتوارها صرف وقت کنند و چیز یاد بگیرند، ولی به خدا قسم استادان بیسواد و سیاستباف ما آنها را منحرف کردهاند و میکنند. اگر استاد درس بدهد شاگرد حتما درس میخواند.
برای نشان دادن فعالیت خودشان دانشگاههای خیالی تاسیس کردند!
«تهرانمصور» در ادامه گزارش خود نوشته است: دکتر جهانشاه صالح یکی از کاندیداهای ریاست دانشگاه است، صالح که تاکنون گفته میشود 17 بار وزیر شده و آخرین دفعه وزارتش به سمت وزارت فرهنگ در کابینه مهندس شریفامامی بود، اینک کاندیدای ریاست دانشگاه است. او می گوید: «اگر شریفامامی مستعفی نمیشد، دهها نفر امثال دکتر خانعلی کشته میشدند».
جهانشاه صالح همچنین گفت: من نمیخواهم از گذشتگان به بدی یاد کنم، ولی یقینا افراد خودخواهی که سابقا در رأس دانشگاه بودند برای نشان دادن فعالیت خودشان و بالا بردن ارقام و اعداد، دانشگاههای خیالی در مملکت تاسیس کردند که نفرین آیندگان نثار آنها خواهد شد.1
1. تهرانمصور، 10 اسفند 1341، صص 4 و 5.